Çfarë ju pëlqen në këtë faqe?
Besim Kelmendi
From Besim Kelmendi 05.03.2011 | 09:48

Ju uroj per kete portal kushtuar Komandantit Legjendar. E analizova me kujdes dhe me pëlqeu ideja per ta përshkruar luften Clirimtare te Kosoves krahas asaj te Legjendarit Adem Jashari dhe familjes se tij.

Ju kisha sugjeru qe te shtoni ma shume per betejat dhe te shtoni edhe betejat tjera.

Dizajni edhe ideja nuk kane verejtje.

Ismet Hoxha
From Ismet Hoxha 06.03.2011 | 12:09
Ju  pergezoj per  kete  faqe te  re dhe   ju  deshiroj  shum suksese dhe  mireqenje,I.Hoxha austri
aurel hadaj
From aurel hadaj 09.03.2011 | 12:29
    Urime per faqen dhe sukse te metejshme !!!! Rrofte Kombi Shqiptar !!!!!!